آموزش تصویری فيله كردن ماهی شير

آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است.

ماهی را به گونه ای كه شكم ماهی سمت خودمان باشد روی تخته كار قرار دهيد. آن گاه بوسيله نوک چاقو زير شكم ماهی را از بخش سر تا انتهای دم برش دهيد. سپس داخل شكم را كاملا تخليه كنيد.

 

حالا بخش كمر ماهی را با چاقو به ضخامت كمتر از نيم سانتیمتر برش بزنيد و از بخش دم تا پشت سر ماهی ادامه دهيد. اينک با نوک چاقو خط وسط دو فيله را برش دهيد به گونه ای كه چاقو روی سطح استخوان را لمس كند، به كمک انگشتان فيله را به آرامی از سطح استخوان جدا كنيد.

 

سپس ماهی را از سمت بغل روی تخته كار قرار دهيد و چاقو را از بخش كمر داخل كرده به گونه ای كه نوک چاقو از بخش شكم بيرون زده شود و به اين ترتيب فيله را به طور كامل از استخوان جدا سازيد حالا فيله را از بخش دم ماهی به گونه ای كه آسيبی به استخوان نرسد جدا سازيد. اكنون آن بخش از فيله كه به آبشش ها متصل میباشد را نيز جدا سازيد.

 

حالا فيله بدست آمده را از خط وسط برش دهيد. سپس پوست ماهی را با دستانتان نگه داريد و با چاقوی تيز آن را از گوشت جدا نمائيد. اينک فيله را به اندازه دلخواهتان برش دهيد.

 

برای مشاهده عکس ها در سایز بزرگ روی آن ها کلیک کنید

 

آموزش مرحله ای فیله کردن ماهی

 

آموزش تصویری فیله کردن ماهی,آموزش فیله کردن ماهی

آموزش تصویری فیله کردن ماهی

 

آموزش مرحله ای فیله کردن ماهی,تکنیک های فیله کردن ماهی شیر

نحوه فیله کردن ماهی

 

منبع : shooroshirin.ir


آموزشی ماهی ,فيله ,دهيد ,چاقو ,آموزش ,فیله ,فیله کردن ,کردن ماهی ,آموزش تصویری ,حالا فيله ,قرار دهيد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شخصی دانلود فیلم سریال آهنگ موزیک, موزیکال دانلود گروه موسیقی هم آوا موضوعات عمومی غذا باز دوست داران سئو هر چی بخوای هست یادداشت های یک مادر امروزی